فهرست محتوایی
آیا تعمیرات فر گاز ایتالیایی و ایرانی با سایر گاز ها متفاوت است؟
تعمیرات هر یک از گاز ها و فر های مختلف به مهارت خاصی نیاز دارد.
مجموعه ایران آکیان ارائه دهنده برترین خدمات در زمینه تعمیرات فر گاز ایتالیایی و ایرانی می باشد.
در مطالب قبلی شما را با مشکلات رایج گاز ها آشنا کردیم. در ادامه همراه ما باشید تا در خصوص فر گاز ایتالیایی و ایرانی اطلاعات بیشتری به دست آورید.
تعمیرات اجاق گاز ممکن است ساده به نظر برسد در حالی که اینطور نیست. وقتی این اتفاق می افتد و اجاق گاز شما خراب می شود روال طبیعی زمان غذا خوردن شما (و شاید حتی کل کارهای خانه شما) مختل شود.
حتی بدتر از این، ممکن است با یک صورتحساب سنگین و قابل توجه روبرو شوید یا حتی نیاز به خرید یک وسیله کاملاً جدید داشته باشید.
خوشبختانه، نگهداری درست اجاق گاز شما یک روش عالی برای افزایش طول عمر آن است و نیازی به تخصص فنی ندارد.
در حقیقت، تنها لازم است تا آن را تمیز نگه دارید و اجازه ندهید که هرگونه تجمع یا آلودگی با گذشت زمان بدتر شود.
برنامه زمانی برای تمیز کردن اجاق گاز
اگر خیلی دیر به دیر اجاق را تمیز کنید، مانند بیشتر کارهای دیگر ، کارتان فقط سخت تر می شود.
سعی کنید اجاق گاز خود را به طور منظم تمیز کنید. که شامل تمیز کردن فضای داخلی اجاق و تمیز کردن درب شیشه ای است.
همچنین باید از گذاشتن ظروف چرب برای مدت طولانی روی گاز خودداری کنید و بلافاصله پس از خنک شدن اجاق گاز، آلودگی های ایجاد شده را پاک کنید. به هر حال، چربی یکی از مهمترین دلایل دود کردن اجاق گاز است.
مراقبت از درپوش های شیشه ای
اگر به موقع و درست گاز را تمیز کنید همیشه نو می ماند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انتخاب بهترین پاک کننده ها، روش های مناسب نگهداری و شناسایی ظروف مناسب لازم است تا تحقیقات لازم را انجام دهید.
لوازم جانبی را برای تمیز کردن آنها خارج کنید
بهتر است بعد از جدا کردن اجزای مختلف اجاق گاز، آن را تمیز کنید.
ما در مورد تمیز کردن قفسه های فر، مشبک های مشعل، سینی های پخت و سایر مواردی که احتمالاً در نهایت باقیمانده مواد غذایی روی آن ها می ماند صحبت می کنیم.
مشبک های مشعل را حسابی با تمیز کننده های مخصوص پاک کنید. می توانید آنها را با آب صابون کاملا بشویید.
محلول پاکسازی اجاق گاز خود را بسازید
ممکن است متوجه شوید که پاک کننده های شیمیایی اجاق بوی خوبی ندارند و مهمتر از همه بسته به مدل، توسط کتابچه راهنمای کاربر اجاق گاز توصیه نمی شوند.
در این صورت، ممکن است بخواهید محلول تمیز کننده خود را ترکیب کنید.
ترکیبی ساده از جوش شیرین، سرکه سفید و آب یک منبع تمیز کننده خانگی است که آزمایش شده است. طبیعی، ملایم است و بر خلاف برخی از پاک کننده های شیمیایی، پس از استفاده مجدد از اجاق گاز، باقی مانده پودری که باعث تولید دود می شود را از خود به جای نمی گذارد.
فقط به یاد داشته باشید که مستقیماً روی هر قسمت اسپری نکنید، که این امر می تواند باعث مشکلات برقی شود. باید بتوانید دستگیره ها را برداشته و جداگانه بشویید.
از وقوع نشت جلوگیری کنید
از ماهی تابه های مخصوص پخت و پز استفاده کنید تا مقدار چربی، روغن و سایر بقایای موجود در فضای داخلی اجاق گاز شما کاهش یابد.
همچنین می توانید از سینی های پخت یا حصیرهای فر نچسب برای گرفتن قطره یا ریزش از قفسه های بالاتر استفاده کنید.
فقط مطمئن شوید که این سینی ها آنقدر بزرگ نیستند که مانع جریان هوا در داخل اجاق گاز شوند.
چگونه می توانید خودتان تمیز کردن اجاق را انجام دهید؟ اجاق شما ممکن است یک حالت خود تمیز کننده داشته باشد، که از دمای بسیار بالا برای سوزاندن باقی مانده مواد غذایی استفاده می کند. پس از اتمام کار، بگذارید اجاق گاز خنک شود و سپس ذره ذره غذای ذغالی مانده را پاک کنید.
اجاق های دستی
گاز های دستی را نمی توان بخاز شوی کرد.
بنابراین، باید آنها را با دست تمیز کنید. پاک کردن مرتب اجاق گاز با آب و صابون ملایم (به خصوص پس از پختن گوشت) باعث طولانی شدن زمان تمیز کردن می شود.
برای پاک کردن مواد غذایی سبک، صابون، آب و یک پد تمیز کننده باید کافی باشد.
لکه های عمیق ممکن است به یک تمیز کننده حرفه ای اجاق گاز نیاز داشته باشد که برای استفاده در یک اجاق گاز استاندارد ساخته شده باشد.
حتماً دستورالعمل های روی برچسب محصول را دنبال کنید. کار تمیز کردن یک اجاق استاندارد با استفاده از آمونیاک خانگی آسان تر می شود.
1/2 فنجان را در یک ظرف شیشه ای یا ظروف سفالی در یک اجاق سرد داخل شب قرار دهید. بخارات آمونیاک به شل شدن چربی سوزانده شده و غذا کمک می کند.
احتیاط کنید هنگامی که آمونیاک روی گاز است، فر را روشن نکنید.
راه حل های ساده برای یک مشکل مشترک:
تعجب آور نیست که دود کردن یکی از رایج ترین علائم مشکل ساز اجاق گاز است. به هر حال، این وسایل قابل اطمینان روزانه طیف گسترده ای از غذاها را گرم می کنند، به درجه حرارت بالا می رسند و در نهایت با چربی، روغن و بقایای مواد غذایی پوشانده می شوند.
خوشبختانه، رفع این مشکل ممکن است از آنچه فکر می کنید راحت تر باشد. بیایید شروع کنیم.
نگذارید مسئله پیچیده تر شود
اگرچه دود کردن اجاق کاملاً رایج است، اما در واقع انتشار دود توسط اجاق گاز در حین کار منظم امری طبیعی نیست و این مسئله مشکلی نیست که باید از آن چشم پوشی کنید.
در حقیقت، دود کردن اجاق نه تنها طعم غذای شما را از بین ببرد بلکه ممکن است باعث تغییر رنگ دکوراسیون شما شود، کسی را که دچار بیماری تنفسی است تحریک کند و حتی آتش سوزی قریب الوقوع را نشان دهد.
چگونه می توان اجاق گاز خود را از دود کردن نجات داد؟ عیب یابی اجاق گاز اغلب نیاز به تعویض قطعات یا تعمیر حرفه ای را نشان می دهد.
خوشبختانه، احتمال خوبی وجود دارد که دود اجاق شما به راه حلی نیاز دارد که بتوانید خودتان از پس آن برآیید.
آن را تمیز کنید آلودگی باقی مانده از پخت و پز قبلی به احتمال زیاد علت دود اجاق گاز است. چربی، روغن، بقایای مواد غذایی – همه اینها موجب احتراق می شوند و پس از گرم شدن مجدد اجاق گاز، شروع به دود کردن می کنند.
متأسفانه، این قطعات می توانند در هر جایی از اجاق گاز باشند، از جمله در قفسه ها، سینی ها و درج ها، بنابراین شما باید با استفاده از پاک کننده های مناسب لوازم خانگی آنها را تمیز کنید.
ممکن است اجاقی که اخیراً تمیز شده است دود و بوی ناخواسته تولید کند. چرا؟ زیرا ممکن است هنوز مواد شیمیایی تمیزکننده ای که استفاده کرده اید باقی مانده باشد.
همچنین به جای استفاده از پاک کننده شیمیایی، به فکر استفاده از روش تمیز کردن طبیعی (مانند جوش شیرین، سرکه و آب) باشید.
اجاق گاز جدید خود را برای مدتی روشن کنید اگر برای اولین بار از اجاق گاز خود استفاده می کنید، ممکن است بخاطر پوشش های کارخانه ای که در طی مراحل تولید ایجاد شده است، دود تولید کند.
برای از بین بردن این پوشش ها، با راهنمای دستگاه خود در مورد هر گونه توصیه “سوختگی” (معمولاً 400 600 درجه فارنهایت برای حدود 45 دقیقه) مشورت کنید.
حقیقت اجتناب ناپذیر در مورد تمیز کردن اجاق گاز این است که هرچه مدت بیشتری آن را تمیز نکنید، بدتر می شود! بنابراین، ما چند نکته در مورد تمیز کردن اجاق گاز ارائه داده ایم که باعث می شود اجاق گاز شما در تمام طول سال در بین تمیز کردن حرفه ای اجاق گاز تمیز باشد، در دراز مدت هم در هزینه و هم در وقت صرفه جویی کنید!
آلودگی ها را سریعاً پاک کنید
این کار فقط چند ثانیه طول می کشد. هنگامی که مقداری غذا در اجاق ریختید یا پاشیدید، کافی است بلافاصله آنها را با مقداری صابون، آب و پارچه پاک کنید.
اگر لکه مواد غذایی از بین نرود، با گرم شدن اجاق گاز سخت می شود و می سوزد، باعث سخت شدن آنها می شود و بوی نامطبوعی را در اجاق ایجاد می کند.
هر 6 ماه یکبار به طور مرتب از مواد مخصوص تمیز کننده اجاق ها استفاده کنید
ما توصیه می کنیم بسته به میزان استفاده از اجاق گاز، هر 6 ماه یکبار از یک شوینده مخصوص اجاق گاز استفاده کنید. اگر اجاق گاز شما با استفاده از یک سرویس حرفه ای تمیز کننده به طور منظم و عمیق تمیز شود، دوام اجاق بیشتر می شود.
از روکش اجاق گاز استفاده کنید
شما می توانید فر را تمیز نگه دارید با استفاده از روکش اجاق گاز. این روکش ها حصیرهایی هستند که برای گرفتن هر نوع غذا یا قطره طراحی شده است، که به راحتی قابل جدا شدن و تمیز کردن است.
نکته دیگر برای تمیز کردن اجاق استفاده از کیسه برای گوشت، ماهی یا حتی سبزیجات یک روش عالی برای به حداقل رساندن آلودگی در حین پخت است.
برای تعمیرات فر گاز ایتالیایی و ایرانی با کارشناسان ما با شماره 09198035262 در تماس باشید.